Felnőtt edzések

A karate elsőre sokakat megijeszt. Ütések, rúgások, bevert, vérző orr, esetleg meg fegyverek is. Ám van, ami a karate filmekből nem derül ki.

A karate és ezen belül a mi csapatunk is egy család. Mi a Harcosok Családjának hívjuk magunkat. Egy családban vigyáznak egymásra, ahogy mi is tesszük edzéseinken, hiszen a célunk a közös gyakorlás, nem pedig a másik megsemmisítése edzés közben. Edzéseink éppen ezért remek hangulatban telnek, legyen szó valamelyik budapesti edzőteremről, vagy akár bármelyik vidéki dojoról.

Mit kapsz, ha nálunk kezdesz el edzeni?

  • személyre szabott foglalkozást az alapok biztos elsajátításához
  • segítséget, ha bármi kérdésed adódna
  • jó hangulatú edzéseket, mert a cél, hogy minél tovább együtt gyakorolhassunk
  • önvédelmi alapokat, amiket sok gyakorlással valós harci helyzetben is használhatsz

Célunk, hogy aki nálunk edzésre adja fejét, annak segítsünk az élet minden területén, hogy a karate által megtalálja és megvalósíthassa önmagát. A karate ehhez rengeteg eszközt ad, amit az évek során egy karatéka előbb-utóbb megtapasztal.

A karate nem könnyű műfaj. A karate nem sport, ezért mi nem sportként gyakoroljuk. Nem megyünk versenyekre, és nem készülünk arra hogy bárkit legyőzzünk. Mi a legfélelmetesebb ellenfél, saját gyengeségeink ellen küzdünk. A karate egy életforma, amit mindenki addig csinálhat, ameddig akarja csinálni. Nincs életkori kötöttség, és nincs semmilyen más kikötés sem. Gyere le, próbáld ki!