Felnőttedzések

A karate elsőre sokakat megijeszt. Ütések, rúgások, bevert, vérző orr, esetleg meg fegyverek is. Ám van, ami a karate filmekből nem derül ki.

A karate – és ezen belül a mi csapatunk is – egy család. Mi a Harcosok Családjának hívjuk magunkat. Egy családban vigyáznak egymásra, ahogy mi is tesszük az edzéseinken, hiszen a célunk a közös gyakorlás, nem pedig a másik megsemmisítése edzés közben. Edzéseink éppen ezért remek hangulatban telnek, legyen szó valamelyik budapesti edzőteremről, vagy akár bármelyik vidéki dojóról.

Mit kapsz, ha nálunk kezdesz el edzeni?

  • személyre szabott foglalkozást az alapok biztos elsajátításához;
  • segítséget, ha bármi kérdésed adódna;
  • jó hangulatú edzéseket, mert a cél, hogy minél tovább együtt gyakorolhassunk;
  • önvédelmi alapokat, amiket sok gyakorlással valós harci helyzetben is használhatsz.

Célunk, hogy annak, aki nálunk edzésre adja a fejét, segítsünk az élet minden területén, hogy a karate által megtalálja és megvalósíthassa önmagát. A karate ehhez rengeteg eszközt ad, amit az évek során egy karatéka előbb-utóbb megtapasztal.

A karate nem könnyű műfaj. A karate nem sport, ezért mi nem sportként gyakoroljuk. Nem megyünk versenyekre, és nem készülünk arra, hogy bárkit legyőzzünk. Mi a legfélelmetesebb ellenfél, a saját gyengeségeink ellen küzdünk. A karate egy életforma, amit mindenki addig csinálhat, ameddig akarja csinálni. Nincs életkori kötöttség, és nincs semmilyen más kikötés sem. Gyere el, próbáld ki!

Інформація | Információ

Угорська Федерація Карате одноголосно прийняла рішення, що біженці, які прибувають до Угорщини з України, можуть безкоштовно відвідувати всі тренування з карате в країні. Під час тренувань вони можуть вичерпати зайву енергію, позбутися страхів, тривоги і, можливо, знайти друзів. Організація ще займе деякий час. Національна спілка остаточно ще не опублікувала своє рішення, але ми відкриємо двері власних асоціацій карате уже сьогодні.

Місця та розклад тренувань, іншу інформацію та контакти можна знайти на наступній сторінці:


A Magyar Karate Szakszövetség egyhangú döntéssel elfogadta: az ukrán válság miatt hazánkba érkezett menekültek az ország valamennyi karateedzését ingyenesen látogathatják. Az edzéseken levezethetik fölösleges energiájukat, oldhatják félelmeiket, szorongásukat, esetleg barátokra találhatnak. A szervezés még némi időt igényel, addig is, amíg az országos szakszövetség végleges formájában közzéteszi e döntést, mi kitárjuk a saját karateegyesületeink kapuit.
Az edzések helyszínei és időpontjai és egyéb információk, elérhetőségek az alábbi oldalon találhatók: